avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament

Stiti cumva daca testamentul este legal si acceptat in Romania?
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 20:50, 22 Iulie 2010
cum sa nu!sigur ca este facut la un notar public.
Bineinteles. Atat testamentul autentic, incheiat la notar, cat si cel olograf, care trebuie sa indeplineasca anumite conditii cerute de lege. Consultati un avocat pentru incheierea valabila a unui astfel de testament.
Este valabil , si nu doat testamentul inchieiat in forma autentica, la notar, ci si testamentul olograf, daca este, conform legii, scris si datat de mana testatotorului.
Multumesc
ce inseamna testament olograf?

Alte discuții în legătură

Intocmire testament ContSters136056 ContSters136056 Buna ziua! Eu si sotul meu detinem 2 imobile(unul la oras si unul la tara) si ceva teren.Avem 2 fii, ambii casatoriti .Unul dintre ei locuieste cu noi in ... (vezi toată discuția)
Mostenire nestiuta! ContSters161126 ContSters161126 In ianuarie a murit tatal cumnatului meu. De atunci au fost tot felul de informatii....orale....ca ar fi lasat si un apartament pe numele nepoatei.....dar in ... (vezi toată discuția)
Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)