avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am un mic magazin second hand cu imbracaminte , vreau ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am un mic magazin second hand cu imbracaminte , vreau sa închid ...

Am un mic magazin second hand cu imbracaminte , vreau sa închid punctul de lucru care este deschis pe un srl , dar mai am marfa în gestiune de peste 12000 lei - numai pot sa o scad la preț. Cum pot face cu marfa ca să pot închide punctul de lucru- magazinul.Va rog raspuns

Alte discuții în legătură

Reduceri de pret Patru Mariana Patru Mariana Am un SRL prin care vand imbracaminte second-hand .Initial pun un anume pret pe marfurile din raft dar, saptamanal doresc sa practic reduceri de pret pana vand ... (vezi toată discuția)
Vreau sa închid acest magazin cu marfa pe stoc sorinavalentinap sorinavalentinap Am un magazin sh de îmbrăcăminte, vreau sa închid acest magazin care este deschis pe firma .În magazin mai am marfa rămasă stoc peste 10000 lei.Cum pot ... (vezi toată discuția)
Unitate cu amanuntul second hand haine DEFNE DEFNE Despre evidenta contabila a gestiunii la unitate cu amanuntul second hand haine unde pot sa ma documentez? Daca are cineva experienta in acest domeniu va rog ... (vezi toată discuția)