avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vreau sa închid acest magazin cu marfa pe stoc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vreau sa închid acest magazin cu marfa pe stoc

Am un magazin sh de îmbrăcăminte, vreau sa închid acest magazin care este deschis pe firma .În magazin mai am marfa rămasă stoc peste 10000 lei.Cum pot face cu marfa - contabila mea mi- a zis sa închid magazinul dar sa bag pe casa de marcat câte 1000 lei - ca să acopere dobânda la banii luați din banca pe firma- cu băncile sunt la zi.Daca e bine cum a zis contabila mea - după ce bag banii pe casa de marcat a zis sa scot Z dar trebuie sa scad din raport de gestiune și mai trebuie și raportul de casa făcut? Nu înțeleg cum explica , cine ma poate îndruma și pe mine cum e bine sa fac
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Nir la facturi paypoint? gabr2015 gabr2015 buna ziua.va rog o explicatie..sun un if neplatitor de tva. am primit facturi de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice si nu stiu cum sa le ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin in domeniul instalatiilor denisa2011 denisa2011 Saptamana viitoare vrem sa deschidem un magazin de instalatii. Sincer imi este tare frica ca nu ma voi descurca. Azi am primit o parte din marfa. Cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Retiparire bon: diferente raport z - registrul de casa ginaro ginaro Buna ziua, Am urmatoarea problema: am un magazin pentru care am achizitionat un sistem de gestiune complet, inclusiv calculator si casa de marcat. La ... (vezi toată discuția)