avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua In anul 2013 m-am pensionat la limită de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua In anul 2013 m-am pensionat la limită de vârstă ...

Bună ziua
In anul 2013 m-am pensionat la limită de vârstă in România.
În anul 2014 am lucrat 8 luni cu contract de munca în Italia unde mi s-au făcut retineri lunare de contribuții.
Pot să valorific cele 8 luni lucrate și să cer recalcularea pensiei in România.?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:23, 15 Ianuarie 2024
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? marianacostantino marianacostantino Buna as dori sa situ cand IED la pensie? Sunt nascut 16 02 1954 am lucrat 30 ani an rulmentu Bv ,cu grupa a2a ,26 ani si 11 luni . Si acuma de4 ani muncesc an ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata romi1962 romi1962 buna ziua am inplinit varsta de 55 de ani si sunt interesat daca impilnesc conditiile de pensionare acum locuiesc in spania aiciimi cer 25 acumulati din ... (vezi toată discuția)
Rectificare declaratie 112 de catre fostul angajator Ionelpatrut Ionelpatrut Buna ziua! In anul 2013 am fost disponibilizat de catre fostul angajator - printr-un proces de disponibilizare colectiva. Timp de 1 an am fost in somaj. ... (vezi toată discuția)