avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de casa fals
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de casa fals

Buna ziua. Cum pot proceda daca mama mea a falsificat contractul de casa in asa fel in cat ea sa fie unicul proprietar?

Parintii mei au divortat, iar casa era trecuta pe ambii parinti. Nu s-a facut partajarea la divort, tatal meu a plecat in Spania iar mama mea acuma are un contract prin care ea este unicul proprietar (tatal meu nestiind nimic despre asta). Ce este de facut? Cui trebuie sa ma adresez?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:23, 16 Ianuarie 2024
Momentan, bunica dvs nu poate fi evacuata, este o procedura care dureaza 1-2 luni (minimum).
Daca vreti sa o feriti de probleme, ati putea sa-i gasiti un loc de locuit, chiar temporar.
Daca insa problema se rezuma la proprietate, singurii care pot lamuri acest lucru sunt parintii dvs, chiar divortati.
Politia de proximitate/ locala a procedat corect, dar nu poate lua alte masuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o intrebare. parintii mei au cumparat prin ... AiramSt AiramSt Buna ziua. Am si eu o intrebare. Parintii mei au cumparat prin contract de vanzare cumparare o casa de la bunicii mei din partea tatalui. Acestia sunt ambii ... (vezi toată discuția)
Bataie, posibil divort, copii majori mariuca_25 mariuca_25 Buna ziua! Am 24 ani, o sora de 20 ani. Parintii mei nu au avut o casnicie prea fericita. Eu sunt casatorita, dar in divort, m-am intors la parintii mei acasa ... (vezi toată discuția)
Tatal meu ne da afara din casa! ce putem face?! va rog sa ma sfatuiti... clauk clauk Suntem o familie cu 2 copii. tatal meu a cumparat de la vechiul ICRAL acum multi ani apartamentul cu 2 camere in care stam acum. In urma cu 12 ani, parintii ... (vezi toată discuția)