avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua.As dori sa stiu daca la vizita medicala ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua.As dori sa stiu daca la vizita medicala periodica la ...

Buna ziua.As dori sa stiu daca la vizita medicala periodica la 6 luni pt.siguranta circulatiei ( salariat CFR ),este obligatoriu sa prezint scrisori medicale de la medici specialisti referitoare la afectiunile pe care le am ( HTA si gastro )? Acest lucru este solicitat de catre medicul de la Ambulatoriul unde societatea la care lucrez are contract pt.efectuarea acestor vizite. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:57, 16 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca medicul specialist de medicina muncii considera necesar, in cadrul examenului medical periodic, va da trimitere la medicul specialist, aveti obligatia sa va prezentati la control si sa aduceti documentul la dosarul de la medicina muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , exista o legislatie care sa limiteze controlul medical ... Stefan stefanut Stefan stefanut Buna ziua , Exista o legislatie care sa limiteze controlul medical periodic al unui sofer profesionist . Mentionez ca soferul a implinit 70 de ani . (vezi toată discuția)
Vizita medicala anuala Andreica007 Andreica007 exista vreo diferenta intre vizita anuala facuta de un angajat care nu face deplasarii cu masina proprie in scop de serviciu si unul care face? daca da, ma ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii - control anual MadaCaravan MadaCaravan Sapt viit avem programat controlul anual de medicina muncii. Medicul a spus ca va efectua contrlul angajatilor a caror fisa de aptitudini expira cel tarziu in ... (vezi toată discuția)