avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Modificare abonament rcs&rds
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Modificare abonament rcs&rds

In 29.01.2010 am facut contract cu rcs&rds pentru abonament de telefonie si internet mobil. Intrebarea mea e posibil sa cer modificarea abonamentului la internet? Abonament lunar este aceasi
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:39, 1 Februarie 2010
Parcurgeti prevederi contractual prevazute si asumate.
Daca doriti trecerea de la un pachet inferior la unul siuperior este admis
Daca doriti rezilierea ,inainte de termenul contractual prevazut,1,2 ani ,nu se poate decat in cazul achitarii integrale a c/v
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu rds poll1 poll1 Buna ziua, in urma cu 3 luni am incheiat un contract cu RDS-RCS pt furnizare digi-tv si digi-net , internetul merge mai incet decit melcul, am tot sunat si am ... (vezi toată discuția)
Contract firma de cablu/internet violeta77 violeta77 Am semnat un contract de furnizare servicii telefonie fixa+mobila+internet cu RDS/RCS in temeiul caruia trebuia sa primesc pentru partea de telefonie mobila un ... (vezi toată discuția)