Buna ziua, in urma cu 3 luni am incheiat un contract cu RDS-RCS pt furnizare digi-tv si digi-net , internetul merge mai incet decit melcul, am tot sunat si am nenumarate sesizari facute fara raspuns , aparatura este in custodie. Vreau sa reziliez contractul si de net si de tv. In ce conditii s-ar putea face , imi trebuie un motiv? Sint in perioada de gratuitate si mi-au oprit furnizarea tv-ului pe motiv de neplata a unei facturi ce nu am primit-o , reprezentind taxa de custodie, ceea ce m-a cam scos din sarite.
Cauzele de reziliere a contractului sunt specificate in contractul pe care l-ati semnat. Cititi-l cu atentie (macar acum) si veti vedea in ce conditii veti putea rezilia acest contract. Este posibil sa fie stipulate anumite clauze contractuale care va vor obliga la plata unor daune.
Succes.
Avand in vedere ca prevederile contractuale asumate de dvs prin semnatura vizeaza perioada initiala de minim 12 luni ,contractul nu poate fi reziliat, decat in situatia achitarii integrale a c/v pentru perioada consemnata si asumata de dvs
Eventual pentru functionare sub parametrii tehnici asumati contractual ,puteti sesiza oficial OPC