avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... despre pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

despre pfa

As vrea sa stiu daca atunci cand imi infiintez un pfa pot sa prezeint o adeverinta de la facultate pentru a dovedi pregatirea profesionala? sau trebuie neaparat diploma de licenta?
Cel mai recent răspuns: Roxie , utilizator 18:38, 1 Februarie 2010
din punctul meu de vedere trebuie sa dovediti cu diploma de absolvire ( licenta) calificarea in domeniul in care doriti sa activati.
Daca studiile sunt terminate cu tot cu licenta, in cazul facultatilor, atunci merge si cu adeverinta.
Daca studiile nu sunt terminate, atunci nu aveti ce "pregatire profesionala" sa dovediti.
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
vch2009, utilizator
gabita dragu a scris:

As vrea sa stiu daca atunci cand imi infiintez un pfa pot sa prezeint o adeverinta de la facultate pentru a dovedi pregatirea profesionala? sau trebuie neaparat diploma de licenta?

Da, este buna si adeverinta, daca este mai noua de 2 ani. Spun asta pentru ca atunci cand m-am dus sa ma inregistrez la Registrul Comertului, venise cineva sa isi infiinteze PFA, si adeverinta de la facultate era mai veche de 2 ani (era din 2006 din cate imi amintesc). In tot acest timp persoana nu isi ridicase diploma de licenta. Este o regula mai noua, asta cu vechimea adeverintei. Nu i-a primit dosarul pe acest motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere facultate in cartea de munca iust79 iust79 Buna ziua! am terminat de curand a doua facultate (la o universitate de stat) si am mers la locul de munca cu adeverinta eliberata de la universitate ... (vezi toată discuția)
Studii in carnetul de munca mariusica1 mariusica1 In anul 2005 am terminat facultatea. M-am angajat in noiemb 2005.Am adus diploma de licenta dar in cartea de munca figureaza tot adeverinta. In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cu adeverinta echivalenta dipomei de licenta universitare??? xamalinda xamalinda Am terminat facultatea de[b] Medicina Dentara [/b]in luna aceasta(septembrie 2008).Pana se elibereaza Diploma(care pote fi eliberata chiar pana in Ianuarie sau ... (vezi toată discuția)