avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozitare Contract Management/Administrare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozitare Contract Management/Administrare

Buna ziua.
Imi poate spune cineva cum voi fi impozitat in cazul in care voi lucra in baza unui Contract de Management/Administrare? Cum si unde se declara acest contract pentru impunere? In cazul in care sunt si salariat la o alta firma, mai sunt obligat sa platesc taxele :CAS, sanatate, somaj? Impozitul se va plati trimestrial, anual, sau lunar? Va multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
OvidiuL, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite pfa ioana-miruna ioana-miruna Buna ziua, doresc sa imi infiintez un PFA pentru un magazin online de carti. Imi puteti spune, va rog, daca am profit sub 800 lei/luna, trebuie sa platesc 232 ... (vezi toată discuția)
Impozitare contract management OvidiuL OvidiuL Data post: Luni, 1 Februarie 2010, 17:08 Subiect: Impozitare Contract Management/Administrare Buna ziua. Revin cu un subiect la care nu am gasit/primit ... (vezi toată discuția)
Obligatiile fiscale ale cabinetelor de medicina de familie Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, As avea nevoie si eu de niste raspunsuri: 1. ce declaratii depune la Administratia Financiara un medic care are un cabinet de medicina de ... (vezi toată discuția)