avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara as dori si eu o informatie daca se poate. - ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara as dori si eu o informatie daca se poate. - Tatal ...

Buna seara as dori si eu o informatie daca se poate.
- Tatal meu a vadn acum ceva ani o masina cu acte cu tot asa din increde ca omu o va trece pe el.. si na mai trecuto si am ramas in aer platim impozit degeaba pe ea am dori sa stim cum o putem scoate de acolo . Specific ca nu mai stim nimic de omul respectiv nu avem nici actele masini ce mai am de la ea este o sigura poza cu numaru de inamtriculare atat . Multumesc anticipat pentru ajutoru-l acordat
Cel mai recent răspuns: Szemenyei , utilizator 16:28, 17 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
O solutie ar fi sa mergeti la politie,cred ca la rutiera.Daca cumparatorul a pastrat numarul,atunci il vor gasi.Daca l-a schimbat il vor gasi oricum dupa vechiul numar.
Nu cred ca aveti alta solutie.
multumesc anticipat pentru sfat am sa incerc si varianta asta multi spuneau ca sa rescoatem actele masini dar daca nu ai acte trebuie masina personal acolo pentru a lua seria motorului deci clar a cazut din schema si treaba asta ... sau o declaratie pe propria raspundere la notar precum nu mai este in posesia noastra si cu aceea mers la taxe si impozite ... dar am incercat si nici macar nu ne baga in seama cu aceasta declaratie ..
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2024
Szemenyei, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina mi-a fost blocata in rar emy_memy emy_memy Am cumparat un Bmw 525 td din timisoara . am trecuto la primarie mi-am facut asigurare obligatorie . Cand am fost sa fac identificarea la RAR. am avut ... (vezi toată discuția)
Masina radiata fiscal dintr-o "greseala" botezanu botezanu Buna ziua! O sa fiu cat mai succint posibil. Am gasit o masina, mi-a placut, am mers, am vazut-o, am dus-o in reprezentanta, totul a fost ok. Am facut actele ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere retinut. bataie de joc la politie georgekaka95 georgekaka95 Undeva la sfârșitul lui Septembrie aveam un Passat din 99\' 1.8T. Foarte intretinuta masina.. Am văzut pe un grup de vânzare de pe Facebook un anunț al ... (vezi toată discuția)