avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde ma pot adresa în afara de Posta Română ,în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde ma pot adresa în afara de Posta Română ,în legătură ...

Unde ma pot adresa în afara de Posta Română ,în legătură cu cardul de energie. A doua tranșă nu mi a fost încărcata,am sunat la Posta Română, am fost îndrumați către Oficiul Poștal de care aparțin sa dau o declarație pe propria răspundere cu veniturile care le avem în familie dar tot nu mi s a încărcat, nimeni nu știe nimic cui sa ma mai adresez. Am sunat din nou la Posta Română am explicat situația nimeni nu știe nimic.
Întrebare: Cui sa ma adresez sa primesc și eu un răspuns.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:39, 17 Ianuarie 2024
Gasiti aici date de contact
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)
O.g.115/2023 bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare ... Net-aura Net-aura O.G.115/2023 Bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare la 25 ianuarie 2024,eu inteleg ca ,beneficiari cardului de energie cu fonduri neutilizate ... (vezi toată discuția)
Bună seara.eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie ... Jaetel Jaetel Bună seara.Eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie și locuiesc împreună cu mama care are o pensie de 1125 lei am dat declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)