avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea lamurire - incepand ...

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea lamurire
- incepand cu noua lege a pensiilor 360/2023 pentru cei care indeplinesc conditia de pensionare cu reducerea virstei (grupa de munca) pot cumula pensia cu salariul?
Trebuie sa se raporteze la prevederile art.46 al.2 din noua lege a pensiilor?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:10, 16 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu mi-am spus punctul de vedere.Daca optezi pentru pensie de limită de vârstă, o poți cumula cu salariul.Astept totuși și interpretarea juriștilor și avocaților.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! avand in vedere punerea in aplicare de la 01.01.24 ... mihialescu mioara mihialescu mioara Buna ziua! Avand in vedere punerea in aplicare de la 01.01.24 a art.46(2) din Leg.360/2023, cum interpretati urmatoarea speta. Se solicita deschiderea ... (vezi toată discuția)
Legea 360/2023 art.46(2) intrat in vigoare la 01/01/2024 (2) ... Carp Mircea Carp Mircea Legea 360/2023 Art.46(2) intrat in vigoare la 01/01/2024 Persoanele asigurate în sistemul public de pensii care îndeplinesc condițiile de înscriere la ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract individual de munca pensionar 2024 Brindusa_C Brindusa_C Vă rog să-mi comunicați un punct de vedere față de următoarea situație, aplicabila intr-o societate cu capital privat: Conform noilor modificări ... (vezi toată discuția)