avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am depus bani la un ATM care s a blocat și a intrat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am depus bani la un ATM care s a blocat și a intrat nefuncțional ...

Am depus bani la un ATM care s a blocat și a intrat nefuncțional fara a mi alimenta contul . Suma pe care o aveam o știu cu aproximatie, am transmis băncii de 5 zile, imediat incidentul dar nu s a rezolvat nu au făcut nimic . Cum fac in acest caz? Știu că îmi arătase o sumă mai mică pe ecran și dădusem refuz creditare, apoi i a blocat

Alte discuții în legătură

Transfer de bani (abuziv) dintr-un cont intr-altul Ihrielle Ihrielle Buna ziua, In data de 8.12.2011, in urma unei extrageri nereusite de la ATM, mi-a fost blocata suma solicitata, insa nestiind acest lucru, am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Bani retinuti de atm. in cate zile este obligata banca sa ii ... Daniela888 Daniela888 Bani retinuti de ATM. in cate zile este obligata banca sa ii restituie ? Am efectuat o retragere de la un ATM al altei banci fata de cea emitenta a cardului, ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin infiintarea popririi pe contul de salariu ditfloris ditfloris buna seara! am fost instiintat de banca unde am cardul de salariu ca acesta a fost blocat in urma actiunii unui executor judecatoresc. mergand la executor am ... (vezi toată discuția)