avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita prin infiintarea popririi pe contul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita prin infiintarea popririi pe contul de salariu

buna seara! am fost instiintat de banca unde am cardul de salariu ca acesta a fost blocat in urma actiunii unui executor judecatoresc. mergand la executor am aflat ca banca unde aveam un credit a cesionat creditul,care printr-un executor(care s-a adresat instantei) a obtinut executarea silita. problema este ca eu in ultimii doi ani am continuat sa achit rata la atm-ul bancii(anterior au fost 3 luni in care nu am achitat). am mers la banca si am aflat ca am in cont suma de 3000 de lei in contul in care plateam rata dar firma de recuperare n-a fost anuntata ca eu continui sa platesc rata.problema este ca atunci cand au calculat suma totala n-au tinut cont de cei 3000 lei(din 6000 cat m aveam de plata) motivand in cererea de incuviintare silita ca am refuzat sa execut de bunavoie obligatiile stabilite in sarcina mea. Instanta a fost indusa in eroare si a incuviintat executarea silita. am fost la banca si am primit desfasuratorul din care reiese ca in cont exista suma de 3300(mi-au primit suma de 300 lei chiar dupacalcularea debitului total restant. as dori f mult un sfat,nu prea stiu cum sa procedesc... multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ditfloris , utilizator 23:42, 2 Aprilie 2016
Faceti contestatie la executare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pot face si plangere penala impotriva bancii,a firmei de recuperare si a executorului pt fals si inducerea in eroare a instantei? banca a continuat ca sa-mi primeasca rata aproape 2 ani in contul in care am depus bani si pana atunci(cont existent in contract),desi creditul fusese preluat de firma de recuperare.firma de recuperare nu a binevoit sa solicite alte informatii bancii iar executorul a luat de buna cererea firmei de recuperare,,, problema este ca eu stau cu contul de salariu blocat,ca am alti 3300 de lei blocati la banca unde am facut creditul(in timp ce eu credeam ca achit rata pt credit,lunar)...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pentru blocare cont leus leus daca exista o dovada clara a faptului ca restanta de 500 lei la un credit( din 2004 pe 5 ani) este prescrisa inca din anul 2012, si cu toate acestea ... (vezi toată discuția)
Contestatie poprire salariu si conturi adriancerbu adriancerbu Buna seara, In 2008 am luat un credit de nevoi personale de la o banca,timp de un an mi-am platit ratele. In 2009 am ramas fara loc de munca,nemaiputand sa ... (vezi toată discuția)
Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)