Bani retinuti de ATM. in cate zile este obligata banca sa ii restituie ? Am efectuat o retragere de la un ATM al altei banci fata de cea emitenta a cardului, insa inainte de eliberare, ATM-ul a inceput sa isi faca un soi de update si nu a mai eliberat suma si nici chitanta. Doar a afisat pe ecran : "ne cerem scuze, momentan bancomatul nu functioneaza" si am apucat sa fac poza. ATM-ul nu este in incinta unei banci. Am sesizat imediat ambele banci intai telefonic( cu inregistrarea sesizarii) si in maxim o ora de la incident m-am prezentat si in sucursala bancii emitente a cardului, ca sa am a doua parere. Intr-adevar se inregistrase sesizarea. Initial mi-au comunicat termen de solutionare 2-3 zile. Insa deja se fac 10 zile de la incident si nu mi-au restituit banii. Cand revin cu telefon, primesc acelasi raspuns. Ba unul dintre ele a fost:" teoreric trebuia sa fi primit banii, dar nu stim ce se intampla?"Acum mi se spune ca termenul maxim ar fi de 30 de zile. Intrebare: care este termenul prevazut de lege? Inteleg ca nefiind aceeasi banca, cea emitenta a cardului cu cea de unde am incercat sa retrag, e necesara o comunicare intre banci si poate dura mai mult, dar de ce mi s-a comunicat acel termen de rezolvare ca ulterior sa mi se spuna dupa 6 zile ca poate dura 3o de zile ? Multumesc
Probleme cu banca
mireair
Buna ziua
Am o nelamurire legata de o problema recenta cu o banca din Bucuresti si orice sfat este binevenit.
Pe scurt - am incercat sa extrag bani de la ... (vezi toată discuția)