avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am moștenit un teren cu un registru funciar care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am moștenit un teren cu un registru funciar care conține desenele ...

Am moștenit un teren cu un registru funciar care conține desenele și coordonatele, de exemplu: x/y 573505,531/572721,047

Ce fel de sistem de coordonate este acesta? Cum pot verifica granițele pe o hartă?

Alte discuții în legătură

Repozitionare teren agricol in cartea funciara RaduA82 RaduA82 Buna ziua, Detin un teren agricol, extravilan, de ~2,5 h iar anul trecut pe 14-07-2017 am primit o notificare de la OCPI asupra unei cereri de rectificare ... (vezi toată discuția)
Succesiune,sistarea starii de indiviziune sz_ada sz_ada speta se prezinta in felul urmator: x si y, sot si sotie cumpara acum aprox 50 de ani un teren. construiesc impreuna o casa, la care detin autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesie de la primarie a unei mosteniri elena_george elena_george Buna ziua, am si eu o speta si nu stiu de unde sa incep. 1. Bunica mea (mama tatalui meu) a avut intr-o comuna din judetul Mehedinti 3 hectare de pamant, dar ... (vezi toată discuția)