avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Programul prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Programul prima casa

Daca pe data de 15 Februarie legea privind programul prima casa va suferi unele modificari printre care si faptul ca fondurile vor fi orientate catre achizitia de locuinte in ansamblurile rezidentiale, in acest moment pot contracta un imobil vechi pentru care sa platesc avans?.Data precontractului va fi pana la 15 Februarie 2010, insa dosarul de la banca poate ajunge la Fondul National dupa data de 15. In aceste conditii Fondul National va analiza dosarul in contextul legii vechi sau in contextul legii ce va apare dupa 15 Februarie . Va mai fi aprobat acest dosar pentru achizitia unui imobil vechi sau se respinge si pierd avansul?
Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Prima casa-vanzator neserios IoanaCD IoanaCD Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie. Am accesat creditul Prima Casa pentru achizitia unui apartament in bloc ... (vezi toată discuția)
Contract rezervare apartament nou Ionut A Ionut A Buna ziua, Am incheiat un contract de rezervare la care am platit un avans de 5% pentru achizitia unui apartament nou. In acel contract, este pretul de ... (vezi toată discuția)
In cat timp se elibereaza cadastrul si cartea funciara? Avene Avene Buna ziua.Dorim sa achizitionam o casa in Pantelimon prin programul Prima Casa.Problema este ca proprietara nu are cadastrul si cartea funciara.In data de ... (vezi toată discuția)