avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Nu de puține ori, paleoantropologii s-au confruntat ...
Discuție deschisă în Cultură generală

Nu de puține ori, paleoantropologii s-au confruntat cu o situaţie ...

Nu de puține ori, paleoantropologii s-au confruntat cu o situaţie ciudată privind fosilele de dinozauri care prezentau arcuirea spre spate a coloanei vertebrale şi a capului. Întrucât poziţia corpului era bizară la acele fosile, paleoantropologii au ajuns la concluzia că torsiunile s-ar datora spasmelor din momentul morţii. Enunțurile de mai jos slăbesc concluzia paleoantropologilor, CU EXCEPȚIA unuia. Care este acesta?
*
Un punct
Majoritatea dinozaurilor fosilizaţi ar fi înregistrat o puternică arcuire a corpului lor în momentul decesului din cauza energiei stocate.
Forma ciudată a fosilelor de dinozauri se datorează lipsei vitaminelor din hrana animală sau vegetală a dinozaurilor.
Caracteristica fosilelor de dinozaur a fost mai întâi constatată la scheletele de Archeopteryx descoperite în Africa.
Forma bizară a scheletului fosilelor de dinozauri este rezultatul otrăvirii sistemului nervos şi a creierului dinozaurilor.
Dinozaurii ale căror schelete fosilizate au fost descoperite au murit datorită scăderii rezistenţei coloanei lor vertebrale.

Alte discuții în legătură

De ce pestii nu au drepturi? ContSters47264 ContSters47264 Cititnd un articol, recent, mi-am reamintit unele aspecte legate de zilele din copilarie in care tatal meu ma lua cu el la pescuit. De regula, cand mergea ... (vezi toată discuția)
Lucru la calculator - reglementari ContSters60781 ContSters60781 Am vazut ca s-a mai atins subiectul (cel putin tangential). Totusi, imi este neclara problema pauzelor de relaxare a ochilor pentru cei care lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Diverse - ce se intampla dupa moarte? ARKzad ARKzad Corpol omenesc contine atomi.Ce se intampla cu acestia dupa moarte? (vezi toată discuția)