avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Pe data de 1 februarie împlinesc cele 42 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Pe data de 1 februarie împlinesc cele 42 de zile ...

Bună ziua! Pe data de 1 februarie împlinesc cele 42 de zile de când am născut! Medicul meu mi.a zis ca nu poate sa îmi dea concediu medical pentru o zi! Ce pot face? Astfel eu rămân cu 41 de zile... și cea de.a 42.a zi nu am concediu medical eliberat. Si când trebuie sa depun cererea de suspendare a contractului? Pe data de 1 sau data de 2 februarie? Mulțumesc! Copilul este născut pe data de 22 decembrie 2023.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2024
Andreea Tricu, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil suciugeorgeta suciugeorgeta va rog sa imi spuneti,daca se poate,ce pasi trebuie sa urmez in cazul unei salariate care a nascut pe 04.04.2014 si este angajata din 22.03.2014......iar in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul somajului??? C.Geta C.Geta buna ziua,as vrea sa stiu si eu daca,in conditiile in care beneficiez de indemnizatie de somaj din 28.februarie.2009 si am rams insarcinata urmand sa nasc in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal oana8989 oana8989 buna ziua.eu sunt in indemnizatie de somaj si as vrea sa stiu daca in concediu prenatal iti poti lua 84 de zile inainte de nastere si 42 dupa nastere?acele 42 ... (vezi toată discuția)