avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara O persoana care a cumparat teren de la CAP ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara O persoana care a cumparat teren de la CAP (1970), ...

Bună seara

O persoana care a cumparat teren de la CAP (1970), are autorizatie de construcție (1970) NU figurează în Registru Agricol, în anul respectiv figurează unul dintre fii.

Menționez că atât chitanța de cumpărare cât și autorizația de construcție este pe numele persoanei care a cumpărat, nu al fiului.

Poate cineva să mă lămurească dacă așa se făceau înregistrările în vremea respectivă? (așa mi s-a spus de la Registrul Agricol).
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2024
DAS33, utilizator

Alte discuții în legătură

Anularea actelor de succesiune Eulaura Eulaura Buna seara! Am sa va prezint o problema destul de incalcita si sper sa ma fac inteleasa cat mai bine. Dupa 13 ani de la moartea bunicului, mama a vrut sa ... (vezi toată discuția)
Problema act de proprietate crisvasile crisvasile buna ziua! am si eu o problema legata de actul de proprietate a locuintei parintilor mei si anume: in anul 1970 bunicii au cumparat un teren pe care au ... (vezi toată discuția)
Buna seara socru-meu a luat de la cineva acuma 30 si ceva de ... Claudiu Virgil Claudiu Virgil Buna Seara Socru-meu a luat de la cineva acuma 30 si ceva de ani un teren extravilan din ce am citit pe ceva acte care le are cu chitanta de mana,chitanta de ... (vezi toată discuția)