avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara. caut un avocat care sa ma poata ajuta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara. caut un avocat care sa ma poata ajuta contracost ...

buna seara. caut un avocat care sa ma poata ajuta contracost pentru problema descrisa mai jos:
bunica a decedat , bunicul fiind titularul actului de concesiune(posibil doar el in acte) a decedat si el iar unul dintre copii lui a luat actele si restul mostenitorilor nu avem acces la ele. posibil sa incerce vanzarea terenului avand in vedere ca a demolat casa batraneasca sa isi treaca mai usor concesiunea terenului pe numele lui.
avocatul poate merge in numele meu sa obtine dublicate dupa actele bunicului? sau unde ar trebui sa merg ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 19 Ianuarie 2024
Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa_mi comunicați un avocat specializat in acțiuni de ... geromana geromana Va rog sa_mi comunicați un avocat specializat in acțiuni de demolare construcție(obligație de a face), știu că nu se poate face reclama. dar am mare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, solicit suportul unui avocat pe o speta destul de ... Roxana Oxana Roxana Oxana Buna ziua, solicit suportul unui avocat pe o speta destul de greoaie . Sotul meu si fratele sau vor sa faca succesiunea dupa decesul bunicii lor . Bunica si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in căutarea unui domn/doamnă avocat/ă de drept ... Andra Patrichi Andra Patrichi Buna ziua! Sunt in căutarea unui domn/doamnă avocat/ă de drept internațional pentru lămurirea unor aspecte juridice. Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)