avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua am 1 credit de nevoi personale de nevoi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua am 1 credit de nevoi personale de nevoi personale facut ...

Buna ziua am 1 credit de nevoi personale de nevoi personale facut pentru un prieten si o discoperire ma aflu in imposibilitate de plata din cauza unei chirii mari si urmeaza sa nu mai beneficiez de rata si peorma sa fiu dat judecata de catre ING nu am un garant disponibil si eu imi primesc salariul pe PFA la ING business deci nici nu stiu daca mi s-ar pune oprire pe conturi
Buna ziua, in situatia in care banca obtine o hotarare favorabila impotriva dvs., veti fi executat silit pe toate bunurile mobile si imobile prezente si viitoare. In consecinta, masura popririi se va dispune si pe veniturile obtinute de dvs. pe PFA.
Nu am vreun bun propiu ai nici cheltuieli nu fac de pe contul de PFA

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, in situatia in care banca obtine o hotarare favorabila impotriva dvs., veti fi executat silit pe toate bunurile mobile si imobile prezente si viitoare. In consecinta, masura popririi se va dispune si pe veniturile obtinute de dvs. pe PFA.

Salariul primit in cont este bun supus executarii silite.
Pai nu sunt salariat eu am contract de colaborator

Madalina Pascu a scris:

Salariul primit in cont este bun supus executarii silite.

Și cum trăiți fără salariu, sunteți colaborator pe gratis`?
Dividende nu încasați, sau alte modalități de câștig din care vă susțineți subzistența`?

În topicul inițial declarați că vă primiți salariul pe PFA la ING business.
Deci iată că are executorul pe ce pune poprire.
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Ce poate face o banca firma de recuperari creante in cazul executarii silite? nick20pub nick20pub Buna ziua, Imi cer scuze ca postez din nou, prima data am selectat gresit categoria. Nu reusesc sa sterg primul post asadar postez din nou in categoria ... (vezi toată discuția)
Executare silita -credit nevoi personale bob02008 bob02008 Daca sunt executat silit de o societate de recuperare creante , Kredit Incaso ...societatea mi-a platit o creanta la BRD. Insa eu de curand mi-am deschid o ... (vezi toată discuția)