avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza pt 4 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza pt 4 ani

cata valabilitate au clauzele acestea de tip trebuie sa lucrezi la mine 4 ani? avand in vedere ca ei nu isi indeplinesc promisiunile de angajatori? pot sa trimit catre itm un email in care sa intreb daca contractul de munca a fost inregistrat? se poate face asta si online?sau trebuie doar personal?
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
niculinu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 19:52, 1 Februarie 2010
1. Se poate face sesizarea si online catre ITM.

2. Incalcă libertatea muncii, fiind prin urmare lovită de nulitate, clauza din contractul individual de muncă prin care se interzice salariatului să părăsească unitatea o anumită perioadă de timp.
stiti cumva o adresa la care pot sa fac o asemenea reclamatie? va rog mult de tot sa ma ajutati! va multumesc din suflet!
De care ITM apartineti ? .. sesizarea o puteti depune si la Inspectia Muncii - for superior ITM-ului.
Locuiesc in Bucuresti, o sa trimit o sesizare..Oricum ideea e ca orice contract de munca in care este specificat sa lucrezi X ani la firma respectiva este nul din cauza ca incalca libertatea muncii , da? Va multumesc foarte mult, mi-ati luat o piatra de pe suflet! Pacat ca sunt atatia hoti care au firme si nu isi respecta angajatii!
Puteti transmite petitia dumneavoastra catre Inspectia Muncii prin
- Email: petitii@inspectiamuncii.ro

- Fax: (021) 302 70 64

- Posta: Str. Matei Voievod nr. 14, sector 2, Bucuresti, 021451

Alte discuții în legătură

Problema cu act aditional si contract de prelungire a locului de munca dupa data semnarii actului aditional mihaela30sim mihaela30sim In 26.11.2013, firma la care lucrez mi-a adus un act aditional de semnat prin care imi marea salariul , dar in acelasi timp ma obliga sa stau un an la ei cu ... (vezi toată discuția)
Clauza contractuala uzinal uzinal ce se intampla in cazul in care semnez un contract cu clauza contractuala genul \"daca plec din unitate [din orice motiv - sanatate, concediere, demisie etc] ... (vezi toată discuția)
Program de trainee anisu anisu Buna ziua, anumite companii au implementat programe de trainee pentru studenti/ proaspat absolventi. Am cateva intrebari legate de configuratia d.p.d.v. ... (vezi toată discuția)