avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua . Sunt absolventa a Colegiului Tehnic Nr 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua . Sunt absolventa a Colegiului Tehnic Nr 2 din cadrul ...

Buna ziua .
Sunt absolventa a Colegiului Tehnic Nr 2 din cadrul Universitatii "Gh. Asachi" Iasi- Facultatea Textile Pielarie din 1999 . Ce trebuie sa fac ca echivalez sau sa completez studiile pentru a fi recunoscute ca si studii de lunga durata cu diploma de licenta sau echivalenta?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:11, 20 Ianuarie 2024
Trebuie sa urmati cursurile ciclului II Bologna .
Din cate am inteles ciclul 2 Bologna sunt studii de masterat. Eu am nevoie doar sa mi se recunoasca LICENTA. Pentru ca atunci asta ni s-a spus ca dam =LICENTA.
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2024
Diana1Rucsandra2, utilizator
Nu aveti cum sa va fie recunoscuta licenta pentru SLD ... Absolvenții cu diplomă de absolvire a ciclului de studii de scurtă durată pot continua studiile în cadrul ciclului I - studii universitare de licență, prin participarea la examenul de admitere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de licenta martapopescu martapopescu In conditiile in care potrivit art 153 din legea educatiei nr. 1/2011 diploma de absolvire sau de licenta a absolventilor invatamantului superior de lunga ... (vezi toată discuția)
Poate angajatorul prin actele normative interne sa considere ... VKaty VKaty Poate angajatorul prin actele normative interne sa considere ca facultatile de 3 ani (in cazul de fata, 180 credite, an absolvire 2022), fara master in ... (vezi toată discuția)
Studii de lunga durata nebunica nebunica Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti ce inseamna \"studii superioare de lunga durata\" in vederea ocuparii unui post in institutie bugetara. 1. facultate de ... (vezi toată discuția)