avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara acum 2 ani i-am dat permisul si buletinul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara acum 2 ani i-am dat permisul si buletinul poza finului ...

Bună seara acum 2 ani iam dat permisyl si buletinul poza finului meu sa ia o masina de la mogo ifn zicandumi ca sunt sofer masina a venit pe plactforma a inscriso pe numele socrului lui si acum mia venit poprire ma pus codebitor la ia si platesc pentru ia de 5 luni mi pus si sechestru pe bunuri executorul ce pot sa fac sa iau madina pe numele meu daca e inscrisa pe alt nume ???
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 07:08, 24 Ianuarie 2024
Bună dimineața!
Pe lângă faptul ca i-ați dat buletinul și permisul finului dumneavoastră, ați mai semnat vreun alt act?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire - codebitor Alexandru Coparca Alexandru Coparca Buna ziua, Sunt intr-o situatie critica si sper sa gasesc o cale in urmatoarea situatie: Am ajutat un amic acum ceva timp(apraope 3 ani in ruma) sa obtina ... (vezi toată discuția)
Inregistrare auto Alina Georgiana Ricardo eorgiana Alina Georgiana Ricardo eorgiana Am cumparat pe 5 decembrie 2018 un matiz, de la un barbat acesta mia dat talon cartea masini si asigurare dar nu mia dat si fiscal ca a zis ca masina este p ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un autoturism pus sub sechestru judiciar cu executare silita. talibanu1991 talibanu1991 Buna ziua,am o intrebare legata de un autoturism,caruia l-am achizitionat in urma cu 2saptamani...de la un bisnitar,si am facut un contrat de vanzare cumpararr ... (vezi toată discuția)