avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața ,Locuim într-un imobil ne-inscris ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața ,Locuim într-un imobil ne-inscris în cartea ...

Bună dimineața ,Locuim într-un imobil ne-inscris în cartea funciară,format din trei locuințe,două la parter și o locuință la et.1. Locatarii de la parter avem în posesie imobilul de peste 22 ani,și cel de la et.a intrat în posesie de un an ,(2023) cu un act de vînzare cumpărare de mână .Întreb :dacă cele două familii de la parter putem face cerere de uzucapiune fără acordul locatarului de la etaj 1,și dacă putem intra în posesie la etajul unu că am îngrijit timp de două zeci de ani întreg imobilul și locatarul et.1 a intrat în posesie de un an cu un act de cumpărare făcut de mână obținut de la nepoții unor bătrâni care au decedat în urmă cu 20 ani și nu a mai locuit nimeni de atunci la et 1 ,noi locatarii de la parter am îngrijit întreg imobilul de atunci și avem domiciliul actual la parterul imobilului.Locatarul de la et1 nu are domiciliul la imobilul unde avem noi domiciliu ,la parter .

Alte discuții în legătură

Bună seara,am cumpărat o locuință în luna mai 2023 . locuința ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara,am cumpărat o locuință în luna mai 2023 . locuința se află la etajul 1 al unui imobil ne-inscris în cartea funciară.Am cumpărat locuința ... (vezi toată discuția)
Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente la parter și o locuință improvizată în podul imobilului, imobilul nu este înscris în ... (vezi toată discuția)
Teren nicaetelka nicaetelka Locuim intr-un oras intr-o casa care are o curte mare (aprox. 1250 mp),dar care nu figureaza in contractul de vanzare-cumparare.Locuinta se afla langa calea ... (vezi toată discuția)