avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,am cumpărat o locuință în luna mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,am cumpărat o locuință în luna mai 2023 . locuința ...

Bună seara,am cumpărat o locuință în luna mai 2023 . locuința se află la etajul 1 al unui imobil ne-inscris în cartea funciară.Am cumpărat locuința cu chitanță de mână de la fiul unui bătrân.la locuința respectivă nu a m-ai locuit nimeni după decesul bătrânului din anul 2010.La parter sunt două locuințe cu două familii care au în posesie de vreo 20 de ani și au îngrijit tot imobilul.Eu că am intrat în posesie anul acesta am dreptul la uzucapiune, s-au cele două familii au dreptul la uzucapiune pe tot imobilul pe care ei îl au în posesie de peste 20 ani și au îngrijit întreg imobilul?
Cel mai recent răspuns: gicaursulescu96@gmail.com , utilizator 09:37, 20 Ianuarie 2024
nu are nimeni acte de proprietate?
Locatarii de la parter avem act de vânzare cumpărare de la proprietar fabrica de sticlă Tomești ,fără terenul de sub imobil ,și imobilul nu este înscris în cartea funciară .

gicaursulescu96@gmail.com a scris:

Bună seara,am cumpărat o locuință în luna mai 2023 . locuința se află la etajul 1 al unui imobil ne-inscris în cartea funciară.Am cumpărat locuința cu chitanță de mână de la fiul unui bătrân.la locuința respectivă nu a m-ai locuit nimeni după decesul bătrânului din anul 2010.La parter sunt două locuințe cu două familii care au în posesie de vreo 20 de ani și au îngrijit tot imobilul.Eu că am intrat în posesie anul acesta am dreptul la uzucapiune, s-au cele două familii au dreptul la uzucapiune pe tot imobilul pe care ei îl au în posesie de peste 20 ani și au îngrijit întreg imobilul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața ,locuim într-un imobil ne-inscris în cartea ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună dimineața ,Locuim într-un imobil ne-inscris în cartea funciară,format din trei locuințe,două la parter și o locuință la et.1. Locatarii de la ... (vezi toată discuția)
Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente la parter și o locuință improvizată în podul imobilului, imobilul nu este înscris în ... (vezi toată discuția)
Locuiesc într-un imobil din anul 2002 până în prezent, imobilul ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Locuiesc într-un imobil din anul 2002 până în prezent, imobilul nu este înscris în cartea funciară, l-am obținut prin contract de vânzare cumpărare ... (vezi toată discuția)