avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuiesc într-un imobil din anul 2002 până în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuiesc într-un imobil din anul 2002 până în prezent, imobilul ...

Locuiesc într-un imobil din anul 2002 până în prezent, imobilul nu este înscris în cartea funciară, l-am obținut prin contract de vânzare cumpărare de la fabrica de sticla Tomești am făcut o cerere de concesionare a imobilului și terenului aferent, întrebarea mea este dacă primesc aprobarea cererii de concesiune m-ai pot face cerere de uzucapiune să devin proprietar ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:33, 29 Septembrie 2023
Nu inteleg cum adica aveti contrat de vanzare cumparare, ati facut cerere de concesionare si vreti sa uzucapati?
Pana la urma, ce acte aveti?
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2023
gi-jane2, moderator

gi-jane2 a scris:

Nu inteleg cum adica aveti contrat de vanzare cumparare, ati facut cerere de concesionare si vreti sa uzucapati?
Pana la urma, ce acte aveti?

Am fost chiriaș al fabricii de sticlă Tomești din anul 1988 și din anul 2002 am cumpărat de la fabrică locuința prin contract de vânzare cumpărare,dar notarul spune că nu este valabil că nu este înscris în cartea funciară.dacă fac concesiune m-ai pot după aceia să fac cerere de uzucapiune să devin proprietar.
spune că nu este valabil că nu este înscris în cartea funciară

ca nu e inscris in cartea funciara nu inseamna ca nu sunteti proprietar, mergeti cu actul la un avocaty sau la alt notar sa va invete ce aveti de facut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,am cumpărat o locuință în luna mai 2023 . locuința ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara,am cumpărat o locuință în luna mai 2023 . locuința se află la etajul 1 al unui imobil ne-inscris în cartea funciară.Am cumpărat locuința ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dangabriel84 dangabriel84 cum poate tatal meu sa obtina titlul de proprietate daca in 1990 a cumparat casa cu doar o chitanta de mana . Din acel an el a fost singurul care a platit ... (vezi toată discuția)
Teren agricol adina69 adina69 am vindut un teren agricol de 5ha si ,o parte ,800m au ramas deoarece unul din unchi a decedat iar copii nu au nici bani si nici nu vor nimic ,asa ca nu au ... (vezi toată discuția)