avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente ...

Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente la parter și o locuință improvizată în podul imobilului, imobilul nu este înscris în cartea funciară locuitori de la parter A și B avem posesia imobilului prin contract de vânzare cumpărare din anul 2002,la locuința improvizată din podul imobilului au locuit doi bătrâni care au decedat în urma cu 15 ani,de atunci nu a mai locuit nimeni și întreg imobilul a fost reparat și îngrijit de locuitorii ap.A și B. Anul trecut 2023 un cetățean a intrat în locuința improvizată din podul imobilului arătând o chitanță de mână că a cumpărat locuința improvizată de la nepoți i bătrânilor. Întrebarea mea este: dacă locuitorii A și B pot intra prin cerere de uzucapiune pe întreg imobilul pe care îl avem în posesie din 2002,cu un avocat bun avem șansa să intabulăm întreg imobilul prin cerere de uzucapiune ?
Cel mai recent răspuns: gicaursulescu96@gmail.com , utilizator 08:01, 17 Septembrie 2024
S-au prin accesiune ?

gicaursulescu96@gmail.com a scris:

Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente la parter și o locuință improvizată în podul imobilului, imobilul nu este înscris în cartea funciară locuitori de la parter A și B avem posesia imobilului prin contract de vânzare cumpărare din anul 2002,la locuința improvizată din podul imobilului au locuit doi bătrâni care au decedat în urma cu 15 ani,de atunci nu a mai locuit nimeni și întreg imobilul a fost reparat și îngrijit de locuitorii ap.A și B. Anul trecut 2023 un cetățean a intrat în locuința improvizată din podul imobilului arătând o chitanță de mână că a cumpărat locuința improvizată de la nepoți i bătrânilor. Întrebarea mea este: dacă locuitorii A și B pot intra prin cerere de uzucapiune pe întreg imobilul pe care îl avem în posesie din 2002,cu un avocat bun avem șansa să intabulăm întreg imobilul prin cerere de uzucapiune ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața ,locuim într-un imobil ne-inscris în cartea ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună dimineața ,Locuim într-un imobil ne-inscris în cartea funciară,format din trei locuințe,două la parter și o locuință la et.1. Locatarii de la ... (vezi toată discuția)
Bună seara,am cumpărat o locuință în luna mai 2023 . locuința ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara,am cumpărat o locuință în luna mai 2023 . locuința se află la etajul 1 al unui imobil ne-inscris în cartea funciară.Am cumpărat locuința ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața,am și eu o întrebare: dacă la o locuință ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună dimineața,am și eu o întrebare: dacă la o locuință nora are contract de cumpărare pe baza unei chitanță de mână, și nu locuiește nimeni în ... (vezi toată discuția)