avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua , Eu sunt salariat la Administratia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua , Eu sunt salariat la Administratia strazilor Bucuresti ...

Buna ziua ,
Eu sunt salariat la Administratia strazilor Bucuresti . Va rog sa imi spuneti daca am dreptul la indemnizatie la iesirea la pensie la limita de varsta si Legea care imi da acest drept .
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: olteanugheorghe , utilizator 11:47, 21 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se acorda nicio indemnizatie pentru iesirea la pensii a celor din sectorul bugetar.

OUG 115/2023
art. X
(1) În anul 2024, instituțiile și autoritățile publice, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (1) pct. 30 din Legea nr. 500/2002, cu modificările și completările ulterioare, și la art. 2 alin. (1) pct. 39 din Legea nr. 273/2006, cu modificările și completările ulterioare, indiferent de sistemul de finanțare și de subordonare, nu acordă ajutoarele sau, după caz, indemnizațiile la ieșirea la pensie, retragere, încetarea raporturilor de muncă/serviciu ori la trecerea în rezervă.

(2) Prevederile alin. (1) nu se aplică în situația încetării raporturilor de muncă sau serviciu ca urmare a decesului angajatului.
Buna ziua ,
v -a multumesc pentru raspuns .
O zi frumoasa .
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
olteanugheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensionare urgent! Adrian Vasile10 Adrian Vasile10 Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speță: Pe data de 18.12.2023 am depus dosarul de pensionare pt limita de varsta cu reducere varstei standard ... (vezi toată discuția)
În 2024 se pot face angajări la stat? conform cărei legi, ... goplanet goplanet În 2024 se pot face angajări la stat? Conform cărei legi, ordonanțe sau hotarari? (vezi toată discuția)
Bună ziua,as dorii să știu dacă începând cu luna ianuarie ... Viovio36 Viovio36 Bună ziua,as dorii să știu dacă începând cu luna ianuarie se dă drumul la angajări la stat (in Ministerul Apărării mă interesează în mod special) (vezi toată discuția)