avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Detin 10% cota parte dintr un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Detin 10% cota parte dintr un teren extravilan ca ...

Buna ziua.
Detin 10% cota parte dintr un teren extravilan ca si coproprietar.
Doresc sa cumpar toata suprafata de la celalalt coproprietar.
Este nevoie de procedura de preemtiune sau putem face act vanzare-cumparare fara procedura?

Alte discuții în legătură

Nedumerire jorge_64 jorge_64 Buna seara. Suntem 7 (sapte) persoane trecute pe titlul de proprietate pe un teren de 10 Ha. As dori sa stiu daca in momentul in care se face succesiunea, daca ... (vezi toată discuția)
Se poate cumpăra dreptul de cotă-parte dintr-un teren intravilan fără ieșirea moștenitorilor din indiviziune? ionut simion ionut simion Buna ziua, Doresc sa cumpar dreptul de cota parte de la verii mei. Ei au mostenit pamantul de la tatal lor, este in intravilan, cota parte de 1/2 dintr.o ... (vezi toată discuția)
Vânzare către terț a cotei părți din teren in indiviziune cu promisiune bilaterală de vânzare, fără consultarea celorlalți coproprietari gdracea68 gdracea68 Soțul meu deține împreună cu unchiul și mătușa sa un teren in indiviziune. Acum 2 ani, mătușa a făcut la notar o promisiune de vânzare către o ... (vezi toată discuția)