avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am citit noua lege 360 /2023 art.56, totusi am colegi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am citit noua lege 360 /2023 art.56, totusi am colegi care spun ...

Am citit noua lege 360 /2023 art.56, totusi am colegi care spun ca e mai buna legea veche avand coef,de corectie 1,41 x nr puncte , minus penalizare 12%, indexare 9% anul 2025 este aproape recuperata penalizarea , nu stiu daca se pun punctele de stabilitate de la 01.09.2024 pe legea veche,
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:24, 21 Ianuarie 2024
Veniti cu date concrete.
Se intelege ca este vorba despre un barbat.
Luna si anul nasterii.
Total stagkiu de cotizare real;izat.
Din ce se compune acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare mod de indexare a pensiei 5752187 5752187 Va rugam clarificari in urmatoarea speta: Varianta 1.Pensionare anticipata partiala conform legii 263/2010 Avem un angajat care are o decizie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am primit decizia de pensioanre anticipata partial ... nora 1 nora 1 Buna ziua Am primit decizia de pensioanre anticipata partial si as vrea sa stiu cum se ajunge de la numarul total de puncte la punctajul mediu anual si unde ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala legea 360/2023 DenissP DenissP Buna ziua! Dupa 35 ani si 5 luni vechime am depus la Casa de pensii si mi s-a aprobat decizia pentru acordare pensie anticipata partiala . Mentionez ca din ... (vezi toată discuția)