avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... conform art 143.12 este obligatoriu, ca un consilier ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

conform art 143.12 este obligatoriu, ca un consilier local sa ...

conform art 143.12 este obligatoriu, ca un consilier local sa aibe diploma de bacaloreat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:01, 21 Ianuarie 2024
Au dreptul de a fi aleși consilieri, primari sau președinți ai consiliilor județene cetățenii cu drept de vot care au împlinit, până în ziua alegerilor inclusiv, vârsta de cel puțin 23 de ani, dacă nu le este interzisă asocierea în partide politice, potrivit art. 40 alin. (3) din Constituția României, republicată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegeri locale rodica ivan rodica ivan Buna seara. As vrea sa stiu daca pentru a candida la functia de consilier local in orasul meu trebuie sa depun o suma de bani drept garantie. Va multumesc (vezi toată discuția)
Candidatura alegeri locale ady_dinu ady_dinu de cat timp trebuie sa am domiciliul intr-o comuna pentru a putea candida pe o lista de consilieri a unui partid politic in aca comuna? (vezi toată discuția)
Despre consilieri locali alexandru507810 alexandru507810 Buna ziua, La noi in comuna se fac alegeri pentru consilieri O vecina il tot bate la cap pe tata sa \"se bage\" (a fost lider de sindicat are o oarecare ... (vezi toată discuția)