avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie după efectuarea concediului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie după efectuarea concediului ...

Buna ziua Stimulentu de inserție după efectuarea concediului de creștere copilului se primește după după încheierea Ccc sau doar înainte de terminarea CCC
Cel mai recent răspuns: redinciucconstantin , utilizator 12:03, 21 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se primeste dupa incetarea CCC...
CCC se inchee pe 19 martie copilu inplineste 2 ani pe 19 aprilie cand se depune cerere pentru insertie pe19 martie cand se inchee CCC sau cand implineste 2 ani respectiv 19 aprilie 2024 Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
redinciucconstantin, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand se termina CCC...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani de insertie Codruta1234 Codruta1234 Sotu meu nu si-a luat concediu de crestere a copilului ce a optat din prima zi de la nastere pt bani de insertie va rog sa mi rasp daca am ales asa pana cand ... (vezi toată discuția)
Tatal sa ia stimulent de insertie simonaoti simonaoti Buna ziua ,eu nu am lucrate de cat 7 luni si nu pot intra in CCC ,sotul nu vrea sa stea acasa in CCC.poate sa mearga la lucru in continuare si sa ia stimulentu ... (vezi toată discuția)
Intrebare concediu de crestere a copilului PaulHorotan PaulHorotan Buna ziua Numele meu este Raluca Horotan si sunt medic rezident specialitatea radiologie si imagistica medicala. M-am angajat in 1 ianuarie 2013, iar din 19 ... (vezi toată discuția)