avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bani incasati de micro nou infiintata de la pf cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bani incasati de micro nou infiintata de la pf cu factura si chitanta.

Micro nou infintata Incaseaza bani de la pf cu factura si chitanta,banii incasati trebuie depusi in contul firmei in aceasi zi cand ii incaseaza?( prestari servicii la domiciliu clientului),Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: laureti30 , utilizator 17:56, 21 Ianuarie 2024
Nu. Puteți să depuneți banii oricând în contul bancar al firmei dar să aveți în vedere că sumele în numerar aflate în casierie nu pot depăși 50000 lei la sfârșitul zilei.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal la service auto Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Service auto presteaza servicii catre persoane fizice. Factura este intocmita pe persoana fizica iar incasarea se face peste doua luni de la o societate de ... (vezi toată discuția)
Greseala mare: chitante catre persoane fizice - cum pot repara situatia hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am cam incurcat borcanele. Am trimis prin curier catre 5 persoane fizice distincte pe langa factura si chitanta. In paralel trimisesem si la ... (vezi toată discuția)
Cum se justifica banii predati? ... alina_f alina_f Buna ziua, O firma are activitate (prestari servicii) si in alta localitate fata de sediu, fara a avea punct de lucru (are luat in chirie un spatiu). Unul ... (vezi toată discuția)