avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Aș dori să știu care este procedura ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Aș dori să știu care este procedura pentru radierea ...

Bună ziua! Aș dori să știu care este procedura pentru radierea unui autovehicul care a suferit daună totală și a fost predat la REMAT în anul 2016. De 8 ani plătesc impozit pentru o mașină care deja nu mai există. Aș dori să o pot scoate de la impozit însă mi se cere dovada prin care se atestă fie dezmembrarea mașinii, fie o adeverință precum că este depozitată pe un teren proprietate personală. Menționez că eu am doar borderoul de achiziție care mi-a fost eliberat la acea dată de REMAT, iar documentele necesare radierii mașinii le-am găsit cu destul de mare întârziere deoarece imobilul în care locuiesc a fost în renovare. Aștept raspundul dv.. fiindcă doresc să știu care este procedura care mă poate ajuta să radiez această mașină și să o pot soate de la impozit.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 16:48, 22 Ianuarie 2024
Mergeți cu actele pe care le dețineți la primărie și serviciul înmatriculări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unei masini cu talonul suspendat MihaiSte MihaiSte As dori sa radiez o masina cu talonul retinut de rar ,sunt unicul proprietar, masina nu mai corespunde din punct de vedere tehnic(am impozitul platit la zi si ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Cum radiez o masina pe care am dezmembrat-o in curte si am dat-o la fiare vechi? ciotec_carmen ciotec_carmen Buna ziua , Va rog sa mi spuneti si mie cum as putea sa radiez o masina pe care am dezmembrat-o acum ceva timp si am dat-o la fiare vechi ? Daca stiti si ... (vezi toată discuția)