avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare forma juridica din SA in SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare forma juridica din SA in SRL

care este procedura si care sunt documentele necesare. daca imi trimiti si un model le pasatteo@yahoo.com e perfect
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 21:22, 3 Ianuarie 2007
Mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ce disperata esti#-o ca sa raspunzi pa postari din octombrie:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl ioana platon ioana platon cum se poate transforma un srl in sa? (vezi toată discuția)
Ce documentatie trebuie ptr.marire capital social a unui srl cu asociat unic si ce restrictii sunt ptr.a putea cheltui banii din capitalul social ? diana2012 diana2012 Buna ziua...as dori sa imi spuneti ce documentatie imi trebuie ptr. marire de capital social a unui SRL cu asociat unic si unde trebuie depuse? Ce restrictii ... (vezi toată discuția)
Majorarea c.s. mony mony Puteti sa-mi spuneti din practica Dvs., care sunt documentele CONTABILE pe care o firma care doreste sa-si majoreze capitalul social prin incorporarea ... (vezi toată discuția)