avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!Te poti angaja la primarie ca asistent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!Te poti angaja la primarie ca asistent medical scolar ...

Buna ziua!Te poti angaja la primarie ca asistent medical scolar doar cu studii postliceale fara diploma de bacalaureat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 22 Ianuarie 2024
Studii postliceale fara diploma de bac???

Cornel Vasile a scris:

Studii postliceale fara diploma de bac???

Da
Da, se poate, desi imi este greu sa cred xca la o astfel de scoala nu s-a cerut diploma de bac.

Cornel Vasile a scris:

Da, se poate, desi imi este greu sa cred xca la o astfel de scoala nu s-a cerut diploma de bac.

Nu mi-a cerut diploma de bacalaureat nici la scoala nici la ordinul asistentilor.
Daca aveti diploma de asistent medical scolar ..va puteti angaja.

Alte discuții în legătură

Angajare asistent medical vali2010eu vali2010eu pentru scoala postliceala de asistent medical nu mi-a cerut diploma de bacalaureat pentru a ma angaja i-mi trebuie diploma de bacalaureat (vezi toată discuția)
Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)