avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord de functionare Primarie.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord de functionare Primarie.

Acord de functionare Primarie

Buna ziua
O societate detine un sediu secundar intr-o comuna din judetul Valcea, iar activitatea pe care o desfasoara este de transporturi rutiere de marfuri, iar activitatea se desfasoara la terti.
Primaria solicita obtinerea unui acord de functionare. Eu stiu ca numai comerciantii care desfasoara anumite activitati au nevoie de acord (restaurante, magazine, cantine, brutarii, etc) nu orice societate comerciala.

Este ok sa ceara acest acord tuturor societatilor din comuna? Evident este vorba de taxa pentru eliberare acord (care nu este mica..)
Nu am fost informati si care este baza legala.

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Punct de lucru nedeclarat al unei sc . victor sorin victor sorin Buna ziua , Care sint prevederile legale cu privire la functionare unei societatii intr-un spatiu inchiriat ? Am adresat locatorului o cerere sa-mi ... (vezi toată discuția)
Firmele prestatoare de servicii sunt obligate sa declare punct de lucru daca nu-si desfasoara activitatea la sediul social? miki15 miki15 As dori sa stiu in ce conditii o firma prestatoare de servicii este obligata sa-si declare punctul de lucru,daca aceasta nu desfasoara activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de funcționare iulianmoldovan77 iulianmoldovan77 Bună. Pentru o firmă de transport cod caen 4941, care nu isi desfasoară activitatea la sediu, este necesară autorizatia de functionare de la primărie? ... (vezi toată discuția)