avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde pot gasi arhiva fostei inteprinderi Precizia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde pot gasi arhiva fostei inteprinderi Precizia Bucuresti din ...

Unde pot gasi arhiva fostei inteprinderi Precizia Bucuresti din perioada comunista?
In speta, ma intereseaza anul 1975.
Cel mai recent răspuns: marius0707 , utilizator 14:35, 25 Ianuarie 2024
Consiliul popular al municipiului Bucureşti - Grupul întreprinderilor de industrie locala Bucureşti...... Intreprinderea de industria locala "Precizia" Bucuresti .... "Precizia" - S.A. București.

CII SLĂTINEANU PAUL
Calitate: lichidator
Sediu: Bucureşti Sectorul 1, Calea DOROBANŢILOR, Nr. 103-105, Etaj 5, Ap. 519A

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat cum pot gasi datele ... Dum.Aln Dum.Aln Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un sfat cum pot gasi datele de contact a unei societati cu abrevierea G.P.M.B. - Grupul intr. de industrie locala ... (vezi toată discuția)
Fostul angajator refuza eliberarea copiilor dupa statele de plata. la fel si arhiva. ce pot face? in perioada 1974-1976 am lucrat in bucuresti la metalurgica si ... marius0707 marius0707 In perioada 1974-1976 am lucrat in Bucuresti la Metalurgica si Precizia. Am solicitat in 2021 eliberarea unei adeverinte cu vechimea in munca si am fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde ... mikyroxy mikyroxy Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde as putea gasi in arhive o intreprindere unde a lucrat tatal meu in perioada 1986 Bucuresti ... (vezi toată discuția)