avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde pot gasi arhiva fostei inteprinderi Precizia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde pot gasi arhiva fostei inteprinderi Precizia Bucuresti din ...

Unde pot gasi arhiva fostei inteprinderi Precizia Bucuresti din perioada comunista?
In speta, ma intereseaza anul 1975.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 17 Ianuarie 2025
Incercati sa dati de lichidator ..aveti datele mai sus si vedeti daca isi mai aduce aminte de arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul angajator refuza eliberarea copiilor dupa statele de plata. la fel si arhiva. ce pot face? in perioada 1974-1976 am lucrat in bucuresti la metalurgica si ... marius0707 marius0707 In perioada 1974-1976 am lucrat in Bucuresti la Metalurgica si Precizia. Am solicitat in 2021 eliberarea unei adeverinte cu vechimea in munca si am fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat cum pot gasi datele ... Dum.Aln Dum.Aln Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un sfat cum pot gasi datele de contact a unei societati cu abrevierea G.P.M.B. - Grupul intr. de industrie locala ... (vezi toată discuția)
Intrebare arhiva ''suveica'' dan09 dan09 Unde este arhiva inteprinderii \\"Suveica\\" unitatea A? Am fost la arhivele nationale si nu exista. (vezi toată discuția)