avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reprezentanti salariati Bună ziua Va rog sa-mi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reprezentanti salariati Bună ziua Va rog sa-mi spuneți dacă ...

Reprezentanti salariati

Bună ziua
Va rog sa-mi spuneți dacă din cei 3 reprezentanți aleși ai salariaților, 2 reprezentanți pleacă prin demisie, poate rămâne doar un reprezentant?
Trebuie făcut act adițional la ccm și transmis la itm?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:08, 22 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ... trebuie alesi inca 2 reprezentanti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm din nou! Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca ccm ramane neschimbat se poate face o instiitare catre itm (semnata de toti angajatii)ca se respecta ccm de anul trecut ... (vezi toată discuția)
Demisie reprezentant salariati GavrilescuG GavrilescuG Buna ziua! Avem un Contract colectiv de munca valabil pana in anul 2019. In prezent, dorim sa incheiem un act aditional la acesta, insa unul dintre cei 3 ... (vezi toată discuția)
Reprezentantul salariatilor Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Ce se intampla in momentul in care unul dintre reprezentantii salariatilor ales pentru negocierea CCMUN pleaca din firma? Trebuie iarasi demarata ... (vezi toată discuția)