avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM din nou!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM din nou!

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca ccm ramane neschimbat se poate face o instiitare catre itm (semnata de toti angajatii)ca se respecta ccm de anul trecut sau trebuie refacut ?
Mltumesc!
Cel mai recent răspuns: Voxaledana , utilizator 15:53, 24 Februarie 2010
Se va face un act aditional prin care partile (conducerea pe de o parte si reprezentantii salariatilor pe de alta parte) sunt de acord cu prelungirea valabilitatii CCM ptr inca 12 luni.
Acest act aditional se depune la Directia de Munca, in acelasi loc in care s-a depus CCM ptr primire nr de inregistrare.
Multumesc pentru lamurire si amabilitate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz itm prelungire cu 12 luni a contractului colectiv de munca incheiat pe 24 de luni laraband laraband Buna seara, Avem in vigoare un Contract colectiv de munca la nivel de unitate care s-a incheiat in 2012, pe o perioada de 24 luni si care va expira curand. Am ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca danavisan danavisan Contractul Colectiv de Munca se poate prelungi printr-un act aditional? Daca da cum trebuie sa arate acesta? Mentionaz ca toate clauzele raman neschimbate. (vezi toată discuția)
Modificari in contractul colectiv de munca alinaion82 alinaion82 Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine. Atunci cand in cadrul firmei sunt angajati noi sau se modifica salariile, se vor face acte aditionale la CCM, care ... (vezi toată discuția)