avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna! Sunt in #riscmaternal, insa mai am de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna! Sunt in #riscmaternal, insa mai am de la serviciu pe cardul ...

Buna! Sunt in #riscmaternal, insa mai am de la serviciu pe cardul de vacanta (vouchere de vacanta) o anumita suma ramasa care imi expira luna viitoare. Daca decid sa o folosesc, imi este afectat concediul de risc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:39, 23 Ianuarie 2024
Nu va este afectat concediul de risc, daca veti plati o vacanta cu acele vouchere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta Vali14 Vali14 Buna ziua. Am cautat informatii pe internet dar nu gasesc. Trebuie sa am o anumita vechime la locul actual de munca, sa pot primi tichete de vacanta? Concediul ... (vezi toată discuția)
Voucher vacanta Yataka Yataka Bună ziua, Se poate ca toți colegii mei sa primească voucher de vacanta, iar eu sa primesc un card gol și sa mi se spună ca nu a vrut directorul, ca a ... (vezi toată discuția)