avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de vacanta

Buna ziua. Am cautat informatii pe internet dar nu gasesc. Trebuie sa am o anumita vechime la locul actual de munca, sa pot primi tichete de vacanta? Concediul medical si de risc maternal stiam ca se incadreaza ca termen in munca. Intreb ptr ca fusesem anuntata de sefa de magazin ca primesc, ulterior insa mi s-a spus ca de fapt nu ma incadrez. Sunt angajata de un an si patru luni, dar am lucrat doar 4-5 luni, restul timpului fiind concedii medicale, concediul de risc maternal si ulterior concediul postnatal.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 8 Februarie 2019
Lucrati in sectorul bugetar sau privat ?
Privat.
Voucherele de vacanta se acorda proporțional cu durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un bugetar aflat în concediu medical anul acesta fiind și persoane ... frunzaverona@yahoo.com frunzaverona@yahoo.com Un bugetar aflat în concediu medical anul acesta fiind și persoane cu dizabilități are dreptul la tichete de vacanță.? Anul acesta a beneficiat de 25 ... (vezi toată discuția)
Voucher vacanta bugetar alexandra222 alexandra222 Buna Sunt angajată în sistemul bugetar (sanitar)din anul 2015...din 22 mai 2018 sunt in concediu prenatal si post natal până pe 24 septembrie după care ... (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. In octombrie 2020 am intrat in concediu de risc, ulterior in concediu de maternitate iar contractul de munca a fost suspendat cu data de ... (vezi toată discuția)