avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara am nevoie de ajutor, am stat cu soția mea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara am nevoie de ajutor, am stat cu soția mea 16 ani ...

Bună seara am nevoie de ajutor, am stat cu soția mea 16 ani și avem o fetita de 4 ani de vreo 3 luni a început sa se poarte ciudat cu mine cu fetita iar într-o sera obosit de la munca,fata era agitata soția vorbea la telefon tare și am rugat-o sa se ocupe de fetita sa ma odihnesc puțin,după aceasta e mia spus ca baga la divorț ca sa saturat ca e relație toxica ca fetita are de suferit etc. Timp de vreo 1 luna jumate am tot încerca să vorbesc cu ea și se tot purta ciudat și cu fetita și cu mine stătea toată ziua cu căștile pe urechi ne ignora și pe mine și pe fetita și am încercat sa aflu ce se întâmplă după care am găsit niște conversații cu colega ei...ca sa îmi dau seama ca soția mea este lesbiana si ca are o relatie cu colega ei ele fiid educatoarae la aceeași grupa.Punând-o asupra faptului împlinit intr-o sera a chemat politia pe motiv ca sunt abuziv cu ea ca o agasez și pe ea și pe fetita în condițiile în care am înregistrat când urla la fetita pe mine ma îmbrâncit iar după sosirea politiei am arătat inregistrea cu comportamentul ei, iar polițiștii au spus ca eu nu reprezint un pericol pentru ele deși eu nu am făcut nimic nu am lovit-o nu am constrâns în nici un fel ,după o săptămână m-am trezit cu un ordin de restrictie petru soție,trezindu-ma apoi ca ia fetita ia tot din casa și se muta în chirie. Problema mea e ca de câte ori luam fata o luam plângând iar fata imi spunea ca mami sta cu cu colega ei și fac prosti și cu mine nu se joaca nimeni și ele se joaca cu jucăriile mele și mami ma îmbracă-te. Iar astăzi m-am trezit cu un alt ordin de restrictie în condițiile în care eu tot ce am încercat era sa discutam depre fetita și depre relația ei cu colega ei pe care nu o recunoaștere și depre cum o afectează pe fetita.Problema mea mare e ca nu ma crede nimeni de cele spuse și ca nu ii adevărat ca soția a deveniți lesbiana și ca eu îmi fac probleme pentru copilul meu.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:11, 23 Ianuarie 2024
O varianta ar fi sa va adresati DGASPC, "protectia copilului", sa le spuneti ca aveti motive sa credeti ca fetita este neglijata de mama si sa cereti ca aceasta sa stea cu dvs.
O alta varianta ar fi sa solicitati prin instanta ca fetita sa aiba domiciliul la dvs. si aici v-as recomanda sa consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori si acuzatie de pedofilie elenapupu elenapupu Buna ziua! Fratele meu este in proces de divort cu sotia lui, proces care se afla la a doua infatisare. Din aceasta casatorie au rezultat doi copii minori, 11 ... (vezi toată discuția)
Executare pe drept de vizita ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! De cca 1an de zile imi este eludat constant dreptul la vizita pe care il am ref la cei doi copii minori. Intai s-a inceput cu ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie (protectie) Ecidobis Ecidobis Am o fetita de 4ani la gradinita. Are o colega in clasa, cu care se cam „agata“. Mama respectivei fetite mi a amenintat copilul, ca o va ciufuli, daca se ... (vezi toată discuția)