avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Bonificația de 10% la impozitul pe masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Bonificația de 10% la impozitul pe masina

Bună seara! Pentru a beneficia de bonificația de 10%, trebuie să plătesc impozitul pe tot ce dețin? Am platit impozitul pe mașină pentru că am vândut o și nu mi-au dat bonificația . Nu înțeleg, atâta timp cât bonificația se acordă pentru fiecare bun în parte și nu la total.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

vânzare autoturism. bună ziua! zilele trecute am vândut mașina și am aflat ca ... anca-maria. anca-maria. Bună ziua! Zilele trecute am vândut mașina și am aflat ca trebuie sa achit taxa mașinii pe anul în curs fără sa am vreo reducere, mi s-a spus ca nu se ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie unica 2019- bonificatii emiliaciotir emiliaciotir Buna ziua, Avem un PFA in sistem real cu plata impozitului estimat pana pe 15 decembrie efectuata si declaratia depusa pana pe 31 iulie 2018. In sectiunea ... (vezi toată discuția)
Primaria smechera Costica33 Costica33 Nu am platit impozitul pe casa pentru anul 2009. Am primit o somatie si titlu excutor insa... cuprinde si suma pentru anul 2010, nu inteleg de ce. Este corect ... (vezi toată discuția)