avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajata la noul loc de munca din octombrie 2021, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajata la noul loc de munca din octombrie 2021, lucrez ...

Sunt angajata la noul loc de munca din octombrie 2021, lucrez intr-o biblioteca universitara. As dori sa stiu de ce la momentul angajarii, desi era in vigoare Legea 153/2017, am fost incadrata cf HG 38/2017. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:22, 23 Ianuarie 2024
HOTĂRÂRE nr. 38 din 27 ianuarie 2017 prevede majorarea salariilor.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg 38/2017 sau 153/2017 pentru calcul salarial invatamant superior, la promovare in grad maria.popescu maria.popescu Buna ziua, Am promovat recent in grad didactic, de la conf la profesor unversitar. La calculul noului salariu, pentru incadrarea dupa promovare, mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Nota explicativa fara a savarsi vreo abatere elena-preda elena-preda Buna ziua! In anul 2019 am trecut de la transa 4 de vechime la transa 5 si mi s-a dat o mica marire de vreo 50 lei. Acum 01.02.2022 mi se transmite ca trebuie ... (vezi toată discuția)