avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Drept civil - moșteniri, drept de proprietate ANRP
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Drept civil - moșteniri, drept de proprietate ANRP

Buna ziua, de vreo 2 ani am aflat ca bunicul meu ar fi avut pământ moștenit circa 12 de hectare extravilane. După spusele verișorilor i s-ar fi retrocedat după revoluție de 2 ori. Odată 10 hectare (care l-a vândut cu chitanța de mână) și încă o dată un hectar care nu a mai reușit sa îl vândă și a rămas în proprietatea primăriei. Se mai poate depune cerere către ANRP pentru despăgubirea hectarului de pământ din cele 12 hectare câte a avut? Se mai poate cere și pentru străbunicul meu? Acolo ar mai fi în jur de 14 h neretrocedate.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
Cristian.S, utilizator
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 03:15, 20 Mai 2024
Pe L10- ați avut termen 24.04.2024.
Verificați ce a solicitat bunicul și după reveniți .

- editat conf. 1.4 din Regulament -
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Istoric proprietari teren extravilan AlinBR AlinBR Ca o scurta introducere doresc sa precizez că m-am nascut la sat iar apoi am plecat la studii si nu am mai revenit pana acum 2 ani cand m-am mutat din nou in ... (vezi toată discuția)
Dupa 25 ani , am aflat ca nu am fost inclusa intr-un titlu de proprietate tache.claudia tache.claudia Tatal meu este decedat din 1982.Dupa 1990 cand s-au dat acele legi cu retrocedarea pamanturilor rudele din partea tatalui au demarat formalitatile pentru a ... (vezi toată discuția)
Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu vulpita200 vulpita200 Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu, dar pana acum nu a facut dovada ca e ruda cu stra-stra bunicul meu. M-a pus pe mine sa fac dovada ca ... (vezi toată discuția)